Три деца и трима възрастни бяха убити при стрелба в частно

...
Три деца и трима възрастни бяха убити при стрелба в частно
Коментари Харесай

Транссексуална е убиецът на деца в християнското училище в Нашвил

Три деца и трима възрастни бяха убити при пукотевица в частно християнско училище в американския град Нашвил, щата Тенеси.

Според началника на локалната полиция Джон Дрейк кървавата баня е осъществена от Одри Хейл, 28-годишен транссексуален, който бързо е бил погубен от органите на реда. По-късно полицията съобщи пред локални медии, че тя е транссексуален мъж - родена е като жена, само че идентифицираща се като мъж.

При обиск в дома на причинителя полицията е разкрила манифест и карта на учебното заведение, в това число евентуални входове, добави Дрейк. Извършителят е направил наблюдаване, преди да предприеме нападението.

Нападателката влязла в постройката на дребното частно християнско " Училище на завета ", някогашна ученичка на което е и самата тя, въоръжена с два автомата и револвер. След като минала през приземния етаж, тя се качила на първия етаж и произвела голям брой изстрели. Загинали са трима възпитаници на възраст 8-9 години и трима възрастни на възраст 60-61 години. Бързо изпратените на мястото на случая служители на реда незабавно простреляли обвинената, която била обявена за мъртва в 10:27 ч. (14:27 ч. по Гринуич), 15 минути след първия сигнал, съобщи представителят на полицията Дон Аарон.

По време на нападението една от учителките съумяла да се обади на щерка си. " Тя ми сподели, че се е скрила в дрешника и че се стреля на всички места ", споделя Ейвъри Мирик пред локалната телевизия Дабъл Ю Ес Ем Ви 4. Майка ѝ съумяла да се спаси невредима.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън прикани Конгреса да вземе ограничения за ограничение на насилието, осъществявано с огнестрелни оръжия, откакто при нахлуване в Нашвил, щата Тенеси, бяха убити минимум шестима души, в това число три деца на възраст сред 8 и 9 години, заяви Белият дом, представен от международните организации.

" Колко още деца би трябвало да бъдат убити, преди републиканците в Конгреса да се раздвижат и да подхващат дейности за въвеждане на възбрана за владеене на щурмови оръжия, да оправят пропуските в нашата система за изследване на правосъдното минало или да изискат безвредно предпазване на огнестрелните оръжия? ", запита говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер, осведоми Българска телеграфна агенция.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР